Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de slakken uitlekken. Snij het brood in plakjes. Pel de look en het sjalotje en snipper beide fijn.
-
Doe de boter samen met de peterselie, sjalot en look in een mini blender of hakmolentje. Kruid royaal met peper en zout. Mix tot een smeuïge massa en schep in een spuitzakje.
-
Verdeel de escargots over de plakjes brood en spuit de lookboter erover.
-
Plaats 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven