Selder , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de groenten en snij in brunoise. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Fruit de sjalotsnippers in een klontje boter. Voeg de slakjes en de groentebrunoise toe. Kruid met peper en zout. Besprenkel met de wijn en roer 1 dl slakjesvocht er door. Laat het geheel inkoken.
-
Verwarm de bladerdeegbakjes in de oven.
-
Roer, als de groentjes beetgaar zijn, de room en verse kruiden er door. Breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Verdeel de slakjesragout over de bladerdeegbakjes. Serveer samen met een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven