Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, snipper fijn en fruit aan in wat boter. Pel de look, duw door de lookpers en voeg toe aan de ui. Giet de tomatenblokjes erbij.
-
Was de tomaatjes en halveer ze. Voeg toe aan de saus. Kruid met peper en oregano.
-
Giet de kappertjes af, laat uitlekken en voeg toe aan de saus. Laat de saus indikken.
-
Kook de tagliatelle in gezouten water al dente gedurende 6 min.
-
Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Laat een klont boter smelten en bak de kalfslapjes hierin. Laat het vlees korsten aan beide zijden.
-
Giet de pasta af en draai rond een vork. Schik op het bord.
-
Leg het vlees erbij en werk af met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven