Eieren , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: pel de sjalot en snipper fijn.
-
Stoof de sjalot aan in wat olijfolie. Voeg de passata toe en laat sudderen. Giet op het einde de room erbij en laat wat inkoken.
-
Snij de aubergine in de lengte middendoor en daarna in plakken.
-
Klop 2 eieren los in een diep bord. Kruid met peper en zout. Vul een 2de bord met paneermeel.
-
Wentel het kalfslapje eerst in de losgeklopte eieren en daarna in het paneermeel.
-
Warm wat arachideolie op in een antikleefpan en bak het kalfslapje in de warme olie.
-
Leg de aubergineplakken in een ovenschotel en overgiet met wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat garen.
-
Neem een andere ovenschotel en bedek met een laag van de tomatenroomsaus.
-
Schik daarop het gebakken kalfslapje en daarboven de plakken gare aubergine. Overgiet met de resterende saus.
-
Snij de mozzarella in plakjes en schik op de saus.
-
Werk af met wat geraspte kaas.
-
Zet 10 min in de voorverwarmde oven op 180°C.
-
Schik de escalope op een bord.
-
Werk af met tapastomaten en rucola. Druppel de balsamicoazijn erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven