Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de paprika’s middendoor en verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snij de paprika’s in fijne reepjes, de courgette in julienne en de lente-uitjes in fijne, schuine stukjes.
-
Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
-
Kuis de boontjes en snij het onderste plakje van de asperges.
-
Verwarm 4 el olijfolie in een stoofpan en voeg de rode ui, lente-ui, paprika’s, asperges, boontjes en courgette toe. Laat 1 min fruiten. Zet het vuur lager, dek de pan af en laat nog 5 min stoven.
-
Voeg takjes dragon en roze bessen toe. Overgiet met witte wijn en breng even aan de kook.
-
Haal van het vuur en kruid royaal met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Leg de gerookte makreelfilets in een schaal en schep de zuiderse groenten erover. Besprenkel royaal met bakvocht en dek af. Zet 24 u in de koelkast.
-
Serveer goed gekoeld.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven