Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel, de selder en de raapjes. Snij alles in hapklare stukjes en de bloemkool in kleine roosjes.
-
Meng alle rauwe groenten met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Verhit de grill van de oven en kleur de groentjes onder de hete grill.
-
Kook de suiker, de azijn en het water op met de laurier en de tijm.
-
Schep de gegrilde groenten in een bokaal of goed sluitbare pot en giet er de kokende pekel op. Laat minstens 1 nacht trekken.
-
Serveer koud als frisse toets bij de raclette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven