Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij fijn.
-
Snij het wit van de prei fijn en spoel grondig.
-
Zet het water op in een grote kookpot. Voeg de ui, prei en diepvrieserwtjes toe.
-
Voeg de bouillonblokjes toe. Kruid met peper.
-
Laat de soep goed doorkoken gedurende 15 à 20 min.
-
Crumble: snij de Gandaham in reepjes en daarna in kleine stukjes.
-
Verhit een pan zonder vetstof. Doe de Gandahamstukjes in de pan en bak krokant.
-
Haal uit de pan en laat afkoelen in de koelkast.
-
Mix de krokante stukjes ham tot een crumble.
-
Weeg de room af en klop met een garde tot hij stevig is. Zet in de koelkast tot net voor het opdienen.
-
Mix de soep en verdeel over kommetjes.
-
Maak quenelles met de room en laat in de soep glijden.
-
Werk af met wat crumble en een takje platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven