Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in ringen.
-
Smelt 2 el boter in een pan en bak de uienringen 30 min op een zeer zacht vuur.
-
Schuif de kolen van de barbecue naar 1 kant, zodat er onder de helft van de grill geen kolen meer liggen.
-
Gril de entrecoteburgers aan beide zijden krokant op het stuk van de grill boven de kolen (= direct bakken).
-
Verplaats de burgers naar het stuk van de grill waar geen kolen liggen. Sluit de barbecue en laat 3 min verder garen (= indirect bakken).
-
Bak de sneden ontbijtspek direct boven de kolen krokant.
-
Leg de laatste minuut op elke burger een snede cheddarkaas en laat wat smelten.
-
Verhit 1 el boter in een pan en bak 4 spiegeleitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de piccolo’s open en smeer de onderste helft in met BBQ-saus.
-
Beleg met sla, uienringen, een entrecoteburger met kaas, spek en tot slot een spiegelei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven