Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix met de staafmixer. Zet afgedekt in de koelkast tot gebruik.
-
Maak een mengsel van 5 eetlepels olijfolie, citroenzeste en fijngehakte rozemarijn. Hou apart.
-
Meng de sla met fijngesnipperde bieslook. Werk af met de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, parmezaankrullen en croutons.
-
Kook de asperges beetgaar en dep ze droog. Bestrooi de asperges met Cuissana en bak ze kort op de barbecue of grill. Voeg de gebakken asperges toe aan de salade.
-
Paneer de entrecôtes met Cuissana en bak ze kort op de barbecue. Haal eraf en laat enkele minuten rusten.
-
Dep de sneetjes ciabatta met olijfolie en bak ze op de barbecue.
-
Snij het vlees in plakjes en schik ze op een bord. Smeer in met het oliemengsel en bestrooi met grof zeezout.
-
Besmeer de gebakken ciabattabroodjes rijkelijk met pesto.
-
Leg de ciabattabroodjes op het bord en schik de salade erbij.
-
Werk het slaatje af met enkele druppels olijfolie en balsamicoazijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven