Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof samen met de spekblokjes aan in wat boter.
-
Schil de wortelen en snij in stukjes. Snij de spitskool grof. Voeg de groenten bij de ui en spekblokjes.
-
Blus met wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg de karnemelk en kruiden toe. Kruid met peper en zout.
-
Kruid het hammetje met peper en zout. Leg het hammetje in de saus en laat 1 u 30 min garen tot het been loskomt.
-
Bind de saus eventueel met 1 el zachte boter en 1 el bloem.
-
Serveer met puree en mosterd.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven