Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Snij de spinazieblaadjes en zalm in reepjes.
-
Beboter de ovenvaste schaaltjes en strooi er wat zout en versgemalen zwarte peper in.
-
Bedek de bodem van elk potje met spinazie, schep er 1 eetlepel room over en de helft van de zalmreepjes. Breek hierover 1 ei en leg er de rest van de spinazie en zalm rond.
-
Schep de rest van de room in de potjes en plaats ze in een warmwaterbad.
-
Zet de schaal in het midden van de oven en kook in 10 à 15 minuten gaar.
-
Werk af met bieslooksnippers en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven