Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze in fijne schijfjes. Kook ze beetgaar. Verdeel de wortelschijfjes over de stoofpotjes.
-
Snij de brie in kleine blokjes. Schik deze over de wortelschijfjes.
-
Breek de eieren en laat in elk stoofpotje 1 ei vallen. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Zet de stoofpotjes in een diepe braadslede en giet water in de braadslede.
-
Zet de braadslede in de oven op 180°C en laat de eieren gedurende ± 16 minuten garen tot de eieren bijna volledig gestold zijn.
-
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk met wat stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven