Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Scheid de eieren. Doe de eiwitten in een propere kom en hou de eidooiers in hun respectievelijke schalen.
-
Voeg het zout bij het eiwit en klop tot een stijve massa.
-
Verdeel het eiwit in 4 hoopjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Maak met de bolle kant van een lepel een holte in elk wolkje eiwit.
-
Bak het eiwit 2 min in de oven.
-
Laat de eidooiers in de holtes glijden en plaats, naar smaak, nog 3 à 4 min in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven