Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de bagelgaten groter en snij de bagels horizontaal doormidden.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schik het ontbijtspek op een bakplaat en bak goudbruin krokant in de oven. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Pel de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Smelt 4 el boter in een ovenvaste pan en bak de bagelhelften met de snijkant naar beneden krokant goudbruin.
-
Draai om en bestrijk de snijkant met roomkaas, bestrooi met gemalen kaas en laat smelten in de oven.
-
Breek een ei boven elk bagelgat en zet in de oven tot het eiwit net gestold is. Kruid met peper en zout. Stel de bagels samen met spinazieblaadjes, ontbijtspek en avocado.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven