Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de rijst 1 nacht in ½ l water.
-
Giet de rijst af en maal met een beetje water fijn in de keukenmachine.
-
Strooi de gist in het warme water met de helft van de suiker en roer. Na 15 min moet de gist gerezen zijn en verschijnen er luchtbelletjes.
-
Meng de bloem en het zout in een kom. Voeg het rijstmengsel en de gist samen met de kokosmelk toe.
-
Meng goed en laat 12 u rijzen op een warme plek.
-
Roer de rest van de suiker vlak voor je gaat bakken erdoor.
-
Het beslag is vrij dik maar je moet het wel nog kunnen gieten. Voeg indien nodig wat extra kokosmelk toe.
-
Verhit een kleine wok met deksel en wrijf de binnenkant in met olie.
-
Giet, wanneer de wok heet is, een pollepel beslag in het midden. Draai de wok rond zodat ook de zijkanten bedekt zijn met beslag.
-
Breek een ei in het midden en dek de wok af.
-
Bak ± 5 min, tot het midden cakeachtig is en de rand knapperig.
-
Maak de zijkanten los met een spatel en laat op een bord glijden.
-
Serveer met sambal, fijngesneden lente-ui en groene sambal.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven