Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol het brood zo dun mogelijk met een deegrol.
-
Leg het sneetje brood op een (Chinese) soeplepel. Druk goed aan tot je deze vorm verkrijgt en snij de randen weg.
-
Wrijf de broodlepels in met een beetje olijfolie en leg ze in een ovenschaal.
-
Verwarm de oven voor op 170°C en bak de lepels gedurende 4 à 5 minuten.
-
Haal de lepels uit de oven en laat afkoelen. Schik er een lepeltje pesto, een kerstomaatje, een beetje basilicum en enkele pijnboompitten op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven