Eenpansgerecht met gevulde pasta, spinazie, kalfslapjes, vlugge tomatensaus en mozzarella
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta gaar in kokend gezouten water.
-
Bak de kalfslapjes goudbruin in olijfolie in de pan. Kruid met peper, zout en oregano.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 min op zacht vuur pruttelen.
-
Meng de gekookte pasta en ontdooide spinazie onder de tomatensaus en tussen het vlees.
-
Snij de mozzarella in schijven en verdeel over de pan.
-
Werk af met geraspte Parmezaanse kaas en besprenkel met olijfolie.
-
Zet de pan in de oven en laat kort gratineren, tot de mozzarella begint te smelten en de saus gaat pruttelen.
-
Garneer met verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven