Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven tot 180°C.
-
Verwarm de krieken.
-
Kerf de vetlaag van de eendenborsten kruiselings in tot net op het vlees. Leg de eendenborsten op de velkant in een grote koude koekenpan. Zet het vuur halfhoog en bak het vlees afhankelijk van het formaat tussen 8 en 12 min op de velkant. Kruid met peper en zout en keer ze om, bak de vleeskant nog 2 à 4 min.
-
Haal uit de pan en plaats nog 5 à 7 min in de oven voor rosé eendenborsten.
-
Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat 5 min rusten.
-
Bak de kroketten in porties goudbruin op 180°C in frituurolie, laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij het vlees in plakjes, serveer met de kriekensaus en kroketten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven