Schaaldieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de Ebly gaar in licht gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Breng de room met de kreeftensoep en het water aan de kook. Laat 5 min sudderen zonder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de roosjes van de broccoli. Schil de steel en snij in blokjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Spreid de zalm met de broccoliroosjes op een ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met zonnebloemolie en Provençaalse kruiden. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de dille fijn.
-
Serveer de Ebly met de zalm en de broccoli. Lepel er wat saus bij en werk af met dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven