Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Mix de eieren met de suiker, het zout, de nootmuskaat, de melk en de gezeefde bloem.
-
Doe de boter in de tarte tatin-pan en laat smelten in de oven.
-
Giet, wanneer de boter gesmolten is, het beslag erin.
-
Bak in 20 min goudbruin en gaar in het midden van de oven.
-
Verwarm de krieken.
-
Serveer de Dutch baby met warme krieken, slagroom en een snuifje kaneel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven