Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaten in kwartjes. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in brunoise. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Kook de eieren net hard. Pel ze en plet ze fijn tot mimosa.
-
Meng de appelblokjes met de garnalen en de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bak de garnaalkroketten op 175°C gedurende 8 minuten.
-
Plaats een bakring op een bord. Vul deze met een bodem jonge slablaadjes, garnaalsalade, eimimosa en tomaatstukjes. Kruid met peper en zout. Verwijder de bakring.
-
Ga verder met de overige borden.
-
Plaats de garnaalkroketten bovenaan. Werk af met gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven