Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng water aan de kook en kook de eieren 8 min. Giet af en spoel koud.

  2. Meng het rode bietensap met de sushiazijn. Pel de eieren en leg ze in het sap. Laat minstens 3 u trekken in de koelkast.

  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  4. Haal de eitjes uit het sap en halveer ze. Haal de dooiers uit de eieren.

  5. Mix ½ van de dooiers met 4/10 zongedroogde tomaten, de cottage cheese, gerookt paprikapoeder en tabasco. Kruid met zout. Bewaar koel in een spuitzak.

  6. Snij de Parmaham in brede repen van 4 cm en snipper de bieslook fijn. Halveer de overige zongedroogde tomaten.

  7. Spuit de ½ van de eiwitten op met deze vulling. Werk af met een stuk tomaat, Parmaham en wat bieslook.

  8. Mix de overige dooiers met mayonaise, zure room en currypoeder. Kruid met zwarte peper en zout. Bewaar koel in een spuitzak.

  9. Vul de overige eiwitten op met de curryvulling. Werk af met garnalen en wat tuinkers.

  10. Serveer de gevulde eieren met rucola op een bord. Werk af met pijnboompitten en zwarte peper van de molen.