Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de kruidenkaas in een spuitzak en plaats in de koelkast om op te stijven.
-
Snipper de zongedroogde tomaten fijn.
-
Meng de ricotta met de verse pesto en roer de fijngesneden zongedroogde tomaten eronder.
-
Doe de massa in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
Ontkorst de sneden brood. Leg telkens 2 sneden brood naast elkaar. Ze moeten 1 cm overlappen. Rol ze plat met een deegrol. Leg ze op een vel plastic folie.
-
Beleg met een snede gerookte zalm. Puzzel zodat het brood volledig bedekt is, maar blijf 1 cm van de bovenste broodrand.
-
Spuit 1 rol kruidenkaas in het midden van de zalm over de hele lengte.
-
Rol stevig op m.b.v. plastic folie. Draai de uiteindes goed aan en laat mininum 1 u opstijven in de koelkast.
-
Volg dezelfde werkwijze voor de rol met Italiaanse ham en ricottapesto. Leg hiervoor 2 sneden Italiaanse ham op elkaar en bespuit met de ricottapesto.
-
Snij de rollen na het opstijven in 5 kleinere rolletjes.
-
Serveer rechtopstaand op een bordje met rucola.
-
Werk de zalmrol af met lompviseitjes en de Italiaanse hamrol met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven