Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen en wikkel in aluminiumfolie. Leg in een ovenschaal op een bedje grof zeezout en zet in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende 2 uur.
-
Snij 4 aardappelen overlangs in 2 helften. Haal een deel van de aardappel eruit. Pel de andere aardappelen en plet deze met de aardappelstukjes uit de andere 4 stuks. Laat de maïs en bonen uitlekken.
-
Meng de geplette aardappelen met de zure room, peterselie, maïs en bonen. Kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde aardappelen met de vulling. Hou warm in de oven.
-
Bak de dunne lende in hete boter mooi gaar en krokant aan beide zijden.
-
Laat het vlees 5 minuten rusten op een rooster. Hou de braadjus bij.
-
Snij het vlees in fijne plakjes en dresseer op het bord. Zet de gevulde aardappel op het bord en serveer met wat maïs, bonen en peterselie.
-
Kruid het vlees nog wat extra bij met grof zeezout en peper van de molen. Werk af met de braadjus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven