noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rooster de pistachenoten 5 minuten. Laat ze afkoelen en hak grof.
-
Verwarm de komijn samen met de korianderzaadjes in een pannetje op middelmatig vuur tot je ze ruikt. Giet ze in een vijzel en stamp tot ze gebroken, maar geen poeder, zijn.
-
Verwarm in dezelfde pan de sesamzaadjes en laat lichtjes roosteren.
-
Doe de grof gehakte pistachenoten ook in de vijzel en stamp tot kleine stukjes.
-
Snij de munt in fijne reepjes en voeg samen met de sesam, chili en zoutvlokken bij de rest.
-
Schep in een schaaltje. Serveer met een kommetje olijfolie en stukjes brood. Dop een stukje brood in de olie en vervolgens in de dukkah.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven