Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Meng de marinade-ingrediënten en bestrijk de spareribs ermee.
-
Leg elke sparerib op een stuk aluminiumfolie en pak zorgvuldig en strak in.
-
Plaats in de voorverwarmde oven op een rooster. Laat 2 uur bakken op 200°C. Draai dan de temperatuur lager en laat nog verder garen tot het vlees makkelijk van de beentjes loskomt.
-
Doe de pakketjes voorzichtig open. Vang het vrijgekomen vocht op in een pan. Laat iets inkoken.
-
Laat de spareribs nog enkele minuten karamelliseren onder een hete grill.
-
Serveer de ribbetjes met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven