Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Strooi de bloem op een proper werkblad. Maak een kuiltje en giet het water of bier in het midden.
-
Verkruimel de gist en de malse boter over de bloem. Strooi het zout in het midden, zorg ervoor dat de gist niet in aanraking met het zout komt.
-
Maak draaibewegingen in het midden van het kuiltje en meng de bloem voorzichtig door het vocht. Kneed ± 10 min en bekom een glad deeg.
-
Draai dit deeg op, zodat alle oneffenheden onderaan zitten. Laat 30 min rusten onder plasticfolie of een propere handdoek.
-
Klop het deeg plat, kneed kort door en verdeel het in stukken van ± 50 g per stuk.
-
Bol de stukjes deeg strak op en schik ze op een bebloemde bakplaat. Laat opnieuw 30 min rusten.
-
Warm de oven voor op 220°C.
-
Knip de bolletjes net voor het afbakken in met een schaar.
-
Steek de broodjes in de oven en zet de oven na 2 min op 180°C. Bak nog 14 min verder en haal ze dan uit.
-
Laat de broodjes afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven