Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de room met de kokosmelk.
-
Breek of snij de chocolade in hele fijne stukken. Voeg toe aan de warme room en roer tot deze volledig gesmolten is. Laat afkoelen.
-
Rooster het kokospoeder goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Halveer de aardbeien.
-
Lepel het vruchtvlees met pitjes uit de passievruchten en laat uitlekken in een fijne zeef.
-
Serveer de Duette de luxe in het midden van een diep bord. Giet de chocoladesoep erlangs.
-
Werk af met aardbeien en frambozen. Bestrooi met kokospoeder.
-
Druppel het sap van passievrucht erlangs en trek er wat strepen door met een cocktailprikker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven