zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de druiven van de steeltjes en was ze. Doe ze in een kookpot met de cava en het citroensap. Breng aan de kook.
-
Laat 15 min zachtjes koken onder deksel.
-
Plet de druiven met een pureestamper en laat nog 5 min verder koken.
-
Leg een neteldoek in een zeef en giet de druiven erin. Laat enkele uren uitlekken om een heldere gelei te bekomen.
-
Meet het vrijgekomen sap en voeg 55 g suiker per 100 ml sap toe.
-
Los de suiker op in het sap en breng aan de kook.
-
Laat 3 min koken. Giet de gelei in gesteriliseerde glazen potjes.
-
Vul tot de rand. Sluit af en keer ze om. Laat afkoelen op een vochtige doek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven