Druivenconfituur

Druivenconfituur

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rits de druiven los van hun steeltje en spoel ze. Doe ze samen met het glas Moscato in een ruime pan. Voeg limoensap en verse kruiden toe en breng aan de kook.

  2. Draai het vuur uit als de druiven open beginnen te barsten. Laat even rusten.

  3. Draai de druiven door een roerzeef en weeg de vloeibare pulp. Je zou 1,5 liter moeten overhouden.

  4. Doe het sap in een pan. Roer de honing erdoor en verwarm. Voeg de zakjes Pec Plus er beetje bij beetje aan toe onder voortdurend roeren.

  5. Roer de suiker erdoor als het geheel begint te koken. Laat 1 minuut goed doorkoken.

  6. Giet in propere potjes. Draai het deksel onmiddellijk dicht, draai de potjes om op de natte handdoek en laat afkoelen.