Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Versnipper beide en stoof glazig in 2 el olijfolie.
-
Spoel de druiven.
-
Voeg de druiven, de bruine suiker, de balsamicoazijn, de kruiden en het water bij de ui en look. Kruid met peper en zout.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuurtje 10 min sudderen tot de druiven zacht zijn.
-
Prak de druiven grof met een pureestamper en laat verder indikken zoals confituur. Plaats geen deksel op de kookpot.
-
Giet de hete chutney in steriele bokaaltjes. Sluit de bokaaltjes, draai 5 min om en laat daarna afkoelen. Bewaar in de koelkast.
-
Serveer de chutney bij kaas en knäckebröd.Tip: je kan de chutney direct serveren of een paar weken bewaren in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven