noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de druiven en dep droog. Vries ze in tot de volgende ochtend.
-
Smelt de chocolade samen met de kokosolie au bainmarie of in de microgolf.
-
Bekleed een schaal met bakpapier.
-
Meng de chocolade goed en laat een beetje afkoelen. Doop de druiven een voor een tot aan de helft in de chocolade.
-
Besprenkel daarna met de sprinklers en laat ze drogen; dit is een kwestie van seconden.
-
Serveer in een papieren zak als snoepjes.
-
Tip: je bewaart ze best in de vriezer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven