Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Beboter de taartvormpjes.
-
Hou enkele druifjes apart en haal ze door het citroensap. Rol ze vervolgens door de griessuiker.
-
Verdeel de rest van de druifjes over de vormpjes.
-
Roer de zachte boter door de bloem tot ze goed gemengd zijn. Meng er de rest van de suiker door en bedek de druiven met het crumblemengsel.
-
Plaats 25 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Garneer de crumble met de gesuikerde druiven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven