Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt de boter en klop de suiker erdoor.
-
Voeg het amandelpoeder, de eieren en de zeste van 1 citroen toe. Zeef de bloem en het maïszetmeel erover en klop tot een egaal mengsel.
-
Steek grote (Ø 7,5 cm) en kleine (Ø 4,5 cm) cirkels uit het bladerdeeg.
-
Plaats papieren vormpjes in de cupcakebakvorm en leg de kleine cirkels op de bodem van het vormpje.
-
Vul ze met het amandeldeeg tot net onder de rand. Verstop in 1 van de cupcakes een blanke amandel. Dek de cupcakes af met de grotere cirkels bladerdeeg.
-
Snij kroontjes uit de rest van het bladerdeeg en kleef ze met een beetje water op de cirkels.
-
Bestrijk met een losgeklopte eidooier.
-
Zet in een voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven