noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Meng de melk, olie, bloem, gist en rum.
-
Klop de eiwitten op tot sneeuw terwijl je de poedersuiker beetje bij beetje toevoegt. Spatel de eiwitten voorzichtig onder het beslag. Meng niet te lang; het beslag moet luchtig blijven.
-
Giet de bereiding in een hoge tulbandvorm. Verstop een amandelnoot in het deeg.
-
Bak de angelcake 40 min. Haal de cake meteen na het bakken uit de oven, keer de vorm om en laat de cake volledig afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.
-
Meng de mascarpone, dooiers, poedersuiker en het amandelextract. Verdeel de crème voorzichtig over de afgekoelde cake.
-
Bak de amandelschilfers zonder vetstof en ‘plak’ ze op de cake. Serveer de rest van de crème erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven