Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de macaroni beetgaar in ruim gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Bereid een bechamelsaus: maak een roux van de boter met de bloem door deze tot een droge massa te roeren. Voeg de melk toe en roer tot alle klonters zijn opgelost en je een dikke saus bekomt. Laat niet koken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel de gekookte macaroni over de schaaltjes. Giet de bechamelsaus over de macaroni.
-
Werk 2 schaaltjes af met de Parmezaanse kaas, 2 schaaltjes met de plakjes Oud Brugge en 2 schaaltjes met stukjes blauwe kaas.
-
Bestrooi met paneermeel.
-
Zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 15 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven