Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vulling
Doe de blauwe bessen in een steelpan met de suiker, het citroensap en 1 el water. Breng aan de kook onder voortdurend roeren tot de bessen kleverig droog zijn. Laat afkoelen.
-
Roer de bessenpuree samen met de zeste door de mascarpone.
-
Beslag
Meng bloem, bakpoeder en fijne suiker in een kom. Klop de eieren, honing en melk door elkaar en giet bij de bloem. Roer tot een glad beslag.
-
Verwarm een koekenpan met een klontje geklaarde boter en schep 2 el beslag in de pan als de boter heet is. Bak 2 min tot je belletjes ziet aan de bovenkant en draai dan de pannenkoek om. Bak nog 30 sec. Herhaal tot het deeg op is.
-
Bestrijk 1 pannenkoek met bessenmascarpone en dek af met een tweede pannenkoek, druk licht aan en herhaal.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven