zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de look en sjalotten en snij fijn.
-
Snij de vissen kruisgewijs in. Kruid met peper en zout. Strijk in met olijfolie.
-
Olie de ovenschotel in. Verdeel de look en sjalot in de schotel. Leg de vissen in de schotel.
-
Snij de limoenen in 4 en schik eveneens in de schotel.
-
Giet de witte wijn op de bodem van de schotel.
-
Zet in de oven en laat gedurende 10 minuten garen. Haal de schotel uit de oven en voeg de kerstomaatjes toe.
-
Zet de schotel nog eens 10 minuten in de oven.
-
Verdeel voor het opdienen de verse koriander over de schotel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven