Vis , Lactose , Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het bakpoeder. Voeg de melk, het losgeklopt ei, de mosterd, 1 koffielepel wasabipasta en 2 eetlepels fijngesneden dille toe. Klop met de mixer tot een glad beslag.
-
Breng op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.
-
Wasabiroom: klop de room stijf met 1 koffielepel wasabi en verse fijngesneden kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrijk een koekenpan met antiaanbaklaag met olie en laat warm worden. Bak de pannenkoekjes op een middelhoog vuur. Voor kleine pannenkoekjes schep je hoopjes van 1 eetlepel beslag met voldoende tussenruimte in de pan.
-
Bak ze in 1 à 2 minuten aan elke kant goudbruin. Haal uit de pan en hou ze warm.
-
Stapel drie pannenkoekjes per persoon en leg tussen de pannenkoekjes een stukje gerookte zalm.
-
Werk af met een dot wasabiroom en een takje verse dille.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven