zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de harde delen van de venkel. Hou het venkelgroen bij.
-
Snij de venkel in flinterdunne plakken en vervolgens in repen van 5 cm.
-
Doe de venkelrepen in een kookpot met het water, het sinaasappelsap, de zeste en het sap van 1 limoen, het oranjebloesemwater, de honing en de triple sec.
-
Schil en rasp de gember boven de kookpot en breng het mengsel aan de kook.
-
Laat op een laag vuur 2 min sudderen.
-
Snij de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaden en snij er repen van 5 cm van. Voeg bij de venkel en laat nog 10 min meesudderen.
-
Haal de zachte venkel en komkommer uit de pot en laat afkoelen. Hou het kookvocht bij.
-
Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes en doe in een kom.
-
Snij de partjes van de sinaasappels van tussen de witte vliesjes (= peler à vif).
-
Schep samen met de groenten door de watermeloen.
-
Besprenkel met afgekoeld kookvocht en werk af met verse munt en venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven