Dessertpizza met dulce de leche, chocopasta, gezouten pindanoten en stukjes peer
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop het eiwit luchtig en voeg de suiker beetje bij beetje toe tot je een stevig eiwitschuim hebt.
-
Spuit kleine dotjes op een bakplaat en droog ze in een oven van 90°C.
-
Kook het blikje gecondenseerde melk gedurende 2 u in kokend water, zonder te openen. Let erop dat het blikje de hele tijd volledig onder water staat.
-
Laat afkoelen alvorens te openen. Meng 2 el van de ‘dulce de leche’ met 2 el chocopasta.
-
Smeer de pizzabodem hiermee in.
-
Schil de peer, snij in kleine blokjes en verdeel over de pizza.
-
Verdeel de pindanoten over de pizza.
-
Zet de pizza in de oven op 200°C en bak 15 min.
-
Haal de pizza uit de oven en werk af met enkele dotjes zure room en de meringue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven