Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet de fonduepan op het vuur en wrijf de pan in met een teentje look. Verwarm de fonduepan.
-
Giet de wijn erin en laat opwarmen, maar niet koken.
-
Voeg de maïzena toe en roer los. Let op dat de wijn warm is, maar niet kookt.
-
Voeg de 600 g kaas toe en start met roeren. Beweeg in de vorm van een 8 (zoals bij een bearnaisesaus) tot alle kaas gesmolten is.
-
Snij het brood ondertussen in stukken.
-
Kruid de fondue met peper en een beetje nootmuskaat. Dat zorgt ervoor dat de complexiteit van de kazen naar voren komt.
-
Giet 2 dopjes kirsch in de fondue en laat de alcohol verdampen.
-
Strooi er een beetje bicarbonaat over en meng. Dat zorgt ervoor dat de fondue niet op de maag blijft liggen, maar goed zal verteren.
-
Zet de fonduepan op tafel en genieten maar. Ook bij het doppen van het brood in de fondue kan je best in een 8 blijven roeren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven