Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C warme lucht.
-
Schil de knolselder en snij in schijven. Steek rondjes uit met een uitsteekvormpje van 2 cm diameter. Besprenkel ze met het citroensap.
-
Schil de aardappelen en snij ze in fijne plakjes.
-
Pel de ui en snij in flinterdunne plakjes.
-
Snij de verse en gerookte zalm in fijne repen. Hou 6 repen gerookte zalm apart voor de afwerking.
-
Leg een laag knolselder op de bodem van een ovenschaal. Schik de aardappelplakjes, zalmreepjes, dille en ui ertussen en erop. Kruid elke laag en herhaal tot je uiteindelijk 3 lagen knolselder en 2 lagen zalm met ui en dille bekomt.
-
Overgiet met de room. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet 45 minuten in de voorverwarmde oven. Verwijder de folie en bak verder goudbruin en gaar.
-
Werk af met versgemalen peper, plukjes verse dille en de reepjes gerookte zalm.
-
Serveer met een groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven