Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus
Meng alle ingrediënten onder elkaar.
-
Rooster het sesamzaad al roerend goudbruin.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij in fijne ringen. Pel de look en schil de gember. Snipper de look fijn en rasp de gember.
-
Snij de zuurkool in kleine stukjes.
-
Bak het gehakt rul in een wok met arachideolie. Roer de look, gember en het vijfkruidenpoeder erdoor. Blus met de sherry en 1 kl sojasaus en roerbak tot het vocht verdwenen is. Roer de zuurkool erdoor en bewaar even apart.
-
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en behoud een beetje water voor de volgende stap.
-
Blancheer de spinazie heel kort in het water van de noedels.
-
Verdeel de noedels over 4 kommetjes. Verdeel de spinazie, het gehakt en de saus erover.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook en giet 40 ml in elke kom.
-
Werk af met verse rode chili en sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven