Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat 200 gr chocolade au bain-marie smelten. Roer goed om tot alle chocolade gesmolten is.
-
Giet de gesmolten chocolade uit op een siliconen bakmat en laat de chocolade opstijven.
-
Steek met een uitsteekvorm cirkels uit de opgestijfde chocolade. Verwarm de onderkant van de uitsteekvorm steeds kort onder warm water. Zo kan je makkelijk rondjes uitsteken zonder dat de chocolade breekt.
-
Espuma: smelt, kort voor het opdienen, 300 gr chocolade met het water. Roer goed. Giet de warme chocolade in een espumafles en draai er 2 gaspatronen op.
-
Schep de bollen vanilleroomijs in een hoog glas. Laat de chocoladeschijven in de glazen vallen, ze zullen ergens halverwege blijven steken.
-
Zet de glazen op tafel. Spuit de warme chocolade-espuma op de chocoladeschijf. De chocolade zal smelten en op het vanille-ijs druppelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven