Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de Maltesers grof.
-
Snij de vanillestok in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de botte kant van een mes.
-
Doe de zaadjes bij de room met de suiker en klop de room stijf. Schep in een spuitzak met gekarteld mondje.
-
Saus
Breek de chocolade in stukjes in een steelpan, voeg de room toe en laat op een zacht vuur smelten, onder voortdurend roeren.
-
Schep het ijs in kommen, overgiet met chocoladesaus en werk af met toefjes vanilleroom.
-
Bestrooi met Maltesers en garneer met Mikadostokjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven