Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en teentjes look. Snipper alles fijn.
-
Schil 4 cm gember en snij fijn.
-
Snij de chilipeper fijn.
-
Schrob de wortelen schoon en snij in stukjes van 2 cm.
-
Spoel de linzen grondig.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en hou opzij. Snij de steeltjes van de koriander in kleine stukjes.
-
Verwarm 1 el rijstolie in een pot en fruit de ui op een laag vuur.
-
Voeg de look, chilipeper en gember toe. Roerbak 1 min. Bestrooi met garam masala, komijn en kurkuma en roerbak.
-
Schep de wortelstukjes erdoor en overgiet met de bouillon.
-
Voeg de linzen en koriandersteeltjes toe. Kruid met peper en zout.
-
Dek de pot af en breng aan de kook. Kook gaar in 20 min.
-
Afwerking: snij de piccantina in fijne ringetjes, 1 cm geschilde gember in lucifers en de look in flinterdunne plakjes.
-
Verhit 1 el rijstolie in een kleine pan en roerbak de look, gember en chili goudkleurig en knapperig.
-
Verdeel de dahl over kommen. Werk af met het gebakken chilimengsel en bestrooi met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven