noten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pompoen- en zonnebloempitten in een droge pan.
-
Hak de pitten en amandelnoten grof.
-
Verwarm de kokosolie in een wok.
-
Verwijder de pitten uit de dadels en snij het vruchtvlees fijn.
-
Schil de gember en hak fijn.
-
Voeg de dadels bij de kokosolie samen met 1 el fijngehakte gember en pindakaas. Laat het geheel smelten.
-
Haal de wok van het vuur en roer de noten, pitten en gepofte rijst erdoor, bestrooi met wat zout.
-
Doe het mengsel in een schaal, bekleed met bakpapier. Druk het goed aan met de bolle kant van een lepel.
-
Zet in de diepvries.
-
Smelt de chocolade boven een warmwaterbad.
-
Haal de schaal uit de diepvries en giet de chocolade er gelijkmatig over.
-
Strooi, als de chocolade begint op te stijven, het kokospoeder erover.
-
Plaats in de diepvries om te harden. Snij dan in 10 gelijke blokjes.
-
Bewaar in een afgesloten doos in de diepvries.
-
Laat iets ontdooien en serveer lekker koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven