Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de malse boter met de suiker.
-
Splits de eieren.
-
Voeg het bakpoeder, de 3 dooiers en de yoghurt toe aan het suiker-botermengsel.
-
Zeef de bloem en voeg toe.
-
Klop het eiwit tot schuim en voeg de 2 zakjes vanillesuiker toe.
-
Spatel als laatste het luchtige eiwit onder de rest.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Giet het deeg in cupcakepapiertjes en zet in een muffinvorm.
-
Zet in de oven en bak gedurende 15 à 20 min.
-
Meng de mascarpone met de hazelnoot- of chocopasta tot een gladde massa. Doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.
-
Haal de gebakken cupcakes uit de oven en laat afkoelen.
-
Spuit de mascarponecrème op de afgekoelde cupcakes.
-
Werk af met wat witte chocoladeschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven