Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen grondig en kook ze goed gaar in de schil. Voeg de erwtjes de laatste 3 minuten toe. Giet af en laat even uitdampen.
-
Plaats intussen de lamskoteletjes 5 minuten onder een hete grill. Haal ze vanonder de grill en draai ze om. Bestrijk met de tapenade en bedek met parmezaan. Plaats nog een zestal minuten onder de hete grill.
-
Prak de aardappelen grof met een houten lepel. Schep er de boter door, kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout en meng er de fijngesnipperde munt door.
-
Verdeel de aardappelen over voorverwarmde borden. Schik de koteletjes errond en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven